www.katsunetka.nl
Valuta:
Thuis ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring


Ons bedrijf is sterk toegewijd aan het beschermen van uw privacy tijdens het interageren met onze inhoud, producten en diensten. Wij willen een veilige en veilige omgeving bieden. Alle informatie die wij verstrekken wordt uitsluitend gebruikt door de website. Dit privacybeleid is bedoeld om u te helpen bij het begrijpen van welke informatie we verzamelen wanneer u de site bezoekt, hoe we die informatie gebruiken en de beveiligingsmaatregelen die we hebben om de informatie te beschermen. Dit privacybeleid is alleen van toepassing op informatie die we verzamelen op de site. We weten dat u omgeeft hoe informatie over u wordt gebruikt en gedeeld, en we waarderen uw vertrouwen dat we dit zorgvuldig en verstandig zullen doen. Deze mededeling beschrijft ons privacybeleid. Door u te bezoeken, accepteren wij de praktijken die in deze Privacy Notice worden beschreven.

Klantbeveiliging

Wij zijn toegewijd aan het beschermen van uw privacy. Wij gebruiken uitsluitend informatie die op het moment van bestelling wordt gegeven of wanneer een aanvraag wordt ingediend, ongeacht de middelen die wettelijk worden verzameld en in overeenstemming met de Data Protection Act 1998. Het wordt verzameld door personeel en alle transacties die u op deze website initieert, zijn vertrouwelijk . Uw naam wordt niet toegevoegd aan een mailinglijst en we brengen deze informatie nooit door aan een derde, zonder de toestemming van de klant.

Uw persoonlijke gegevens

We verzamelen informatie over u om twee hoofdredenen:

Uw bestelling verwerken

Om u de meest efficiënte service te bieden.

Het type informatie die we over u verzamelen, omvat: - Uw naam, uw adres, uw telefoonnummer, uw grootte, uw e-mailadres, uw leeftijd, uw telefoonnummer en uw geslacht. Houd er rekening mee dat sommige van deze velden facultatief zijn en de informatie alleen gebruikt wordt zodat wij onze klanten de producten die zij zo effectief mogelijk hebben, kunnen bieden. We zullen nooit gevoelige informatie over u verzamelen zonder uw uitdrukkelijke toestemming.

garanderen

Onze inkoopgarantie beschermt u terwijl u op onze site winkelt - u hoeft zich geen zorgen te maken over uw creditcardbeveiliging. Als u enige zorgen heeft, neem dan contact met ons op via email om de beveiliging te bespreken.

Terug